2011. június 28., kedd

Debreczeni József: Húsz év - Jelenlegi ára: 3 445 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Húsz évA könyv listaára: 4200 Ft. Leírás:
Egy időben lettem politikai szereplő és közíró - MDF-alapító, országgyűlési képviselő és publicista -, minthogy egy cél vezérelt: részt venni a magyar parlamentáris demokrácia megteremtésében. Később a megvédelmezésében. Az előbbi sikeres volt - az utóbbi nem - véli új kötete előszavában az ismert publicista, közíró: Debreczeni József. Ezúttal nem miniszterelnök-portrét alkotott, hanem az elmúlt durván két évtized, vagyis a Harmadik Köztársaság szerinte lezárt - s az autokráciába vezető - története során írott cikkei, könyvrészletei lettek összegyűjtve. Mint leírja: Aki elolvassa a cikkeimet, láthatja: nem változtam az idők során. A parlamentáris demokrácia - konzervatív liberális - híve voltam és maradtam. Politikusi eszményképem ma is Antall József. Régi barátaimtól jórészt elszakadtam: ők Orbánhoz voltak hűek, én önmagamhoz. Az kötet első írása az az 1987-es recenzió, melyet Csurka István: Az elfogadhatatlan realitás című kötetéről (New York, Püski, 1986) írt, s mely végül az MDF-ből történő kizárásához (is) vezetett. A szerző évekre osztott, időrendi sorrendben szereplő írásaiban áttekinti az elmúlt húsz év legfontosabb történéseit, s minden írást egy mostani reflexió nyit meg. Olvashatunk természetesen a Csurka-ügyről, a Fidesz és a sajtó kapcsolatáról, a Bokros-tervről, Göncz Árpád 1995-ös újraválasztásáról, az első Orbán-kormányról, s a Fidesz 2002-es vereségéről is. Elolvashatjuk azt, A jobboldal válsága című írását is, mely 2003-ban vízválasztó volt az Orbán Viktorhoz való viszonyában, de természetesen a kötet tartalmazza az MDF drámájáról, a Gyurcsány Ferencről, Antal József szelleméről, az őszödi beszédről, a 2006 és 2010 közötti kormányzati és ellenzéki politizálásról, s természetesen az ismét hatalomra kerülő Fidesz politikájáról szóló írásokat is. A közéleti kérdések iránt érdeklődő olvasók számára ajánlott gyűjteményes kötet. ISBN: 978-963-08-0448-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 445 Ft

Az aukció vége: 2011-06-30 04:13
. Debreczeni József: Húsz év - Jelenlegi ára: 3 445 Ft

Fontos