2011. június 28., kedd

Maguire, Gregory: A boszorkány - Jelenlegi ára: 3 265 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A boszorkányA könyv listaára: 3980 Ft. Leírás:
Valószínűleg senkinek sem kell bemutatni L. Frank Baum világhírű meséjét, az Óz, a csodák csodáját (200825322), amelyben Dorka, a kansasi kisleány barátai segítségével győzelmet arat a Gonosz Nyugati Boszorkány felett. A történet ezen oldalát mindenki jól ismeri - de vajon honnan jött, ki volt valójában a Gonosz Nyugati Boszorkány, és mitől volt tele a szíve keserű haraggal? Mindig gonosz volt? És ha nem, mitől lett azzá? Sok egyéb mellett ezekre a kérdésekre is választ tartogat Gregory Maguire könyve, amely a titokzatos varázslény históriáját meséli el, kiegészítve, gazdagítva Baum klasszikusát. A jelen történetben a boszorkát Elfabának hívják Frex lelkész és a nemesi származású Melena gyermekeként jön világra - zöld bőrrel és tűhegyes fogacskákkal. Megdöbbentő külseje nemcsak az apa kilétét kérdőjelezi meg, hanem szülei szeretetét is megnehezíti, akik bizony idegenkednek a különös kislánytól. Nem csoda, ha fiatal korára Elfaba már megszámlálni sem tudja a sok bántást, amiben részesült gyermekként. Az egyetlen kiutat csodálatra méltóan éles elméje és elszántsága jelenti, amely kiemelheti őt a megvetettek közül... Gregory Maguire könyve - bár gyerekmesén alapul - korántsem kicsiknek való olvasmány művében a szerző a gonosz és a jó mibenlétét, a szomorúság, harag és félelem mögött meghúzódó ok-okozati összefüggéseket boncolgatja. Mindezt teszi az L. Frank Baum által megköltött fantáziavilág kulisszái között, ahol az olvasók ismeretlen ismerősként üdvözölhetik a nyugorokat, a mumpicokat, a szárnyas majmokat, s mindenekelőtt Elfabát, a Gonosz Nyugati Boszorkányt. ISBN: 978-963-9943-18-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 265 Ft

Az aukció vége: 2011-06-30 03:09
. Maguire, Gregory: A boszorkány - Jelenlegi ára: 3 265 Ft

Fontos